META NAME="keywords" CONTENT="50mhz, 6meter, firstlijst, vhf, topfirst, destand, de stand, hamsale, 6pa, firstlijst, 50MHz, zendamateur, mufinfo, hamsale, hamstart,cqdx, cqdx.nl,50HMz, 6 meter, eindtrap, rene hasper, kees westerdijk, radioamateur">

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijk zorg samengesteld en bijgehouden. CQdx geeft echter geen garanties en is niet aansprakelijk voor het al dan niet continu en storingsvrij functioneren van de website, noch voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op de website. Indien deze website verwijzingen ("hyperlinks") bevat naar websites van derden, dan aanvaardt CQdx geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud daarvan.

CQdx behoudt zich het recht voor om de gegevens op de website te allen tijde zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen en/of toegang tot de diensten die daarop worden aangeboden (gedeeltelijk) te ontzeggen. CQdx is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door wijziging van de gegevens of de diensten, of voor schade veroorzaakt door het ontzeggen van toegang tot de diensten die op de website worden aangeboden.